Корнелия Нинова към Б. Борисов: „Гласуваме с две ръце за вашата оставка“

„Вие загубихте категорично изборите за президент и затова ще гласуваме с две ръце вашата оставка“, изригна емоционално и режещо Корнелия Нинова от трибуната на НС, сочейки с пръст Борисов.
Ние, от БСП, спечелихме категорично, защото издигнахме надпартиен кандидат. На народа му писна от партии и стари лица, а ние му поднесохме чист и непокварен от политиката човек, в който хората повярваха. И спечелихме точно тази вяра, която народът беше загубил години наред.
И за това вината е на ГЕРБ. Вие тръгнахте с кошницата с големите обещания, които после превърнахте в големи разочарования.
Първата ви грешка беше тоталното разминаване между живия живот и вашите партийни евроатлантически политически поръчки, които бяхте поели ангажимент да изпълнявате. Заложихте на асфалта, но не и на производството. Не създадохте никаква икономическа база. Смачкахте родното производство, дребния и среден бизнес… и наблегнахте на вноса на ГМО-боклуци. А доходите на хората замразихте, за сметка на  бедността, която непрекъснато растеше. Как очаквате беден човек да е десен избирател?

Вие от ГЕРБ не направихте нищо срещу престъпността. Убийците на баби за 20 лева- не бяха наказани. Опитахте да яхнете съдебната система, а не да раздавате наистина справедливост.  Питате ли хората в селата, които живеят в денонощен страх да не бъдат насилени и бити! А роднините на зверски погубените питахте ли как се чувстват?

Посегнахте и на образованието. Няма да изброявам всичко, но е безумие българските деца да учат вместо „Под игото“ – „Робинзон Крузо“.

Българите искат адекватно лечение, а вие ги пратихте да дават отпечатъци и да се скитат по измислени клинични пътеки, които обикновено отвеждаха болния до задънена улица.

Българите имат и чувство за достойнство, а вие, Борисов, за да угодите на международната мафия, сменихте Бокова с Георгиева, като изложихте и унизихте България в международен план.

Българите обичат Русия, а вие с вашата маша Плевнелиев най-ожесточено подкрепяхте  санкциите срещу тази толкова близка ни славянска страна.

Вие правите и нещо непростимо:

Плашите хората по време на предизборна кампания!

Вашите емисари говореха навсякъде, че ако ГЕРБ изгуби изборите, ще спрат еврофондовете и няма да има ток..

Само че този път не си направихте сметката кого плашите?

Един обеднял и гладен народ, който няма средства да изучи децата си, няма пари за доктори и храна, го плашите, че положението му можело да стане и по-лошо от това. Но постигнахте обратния ефект“ – завърши Нинова.

Източник:

Корнелия Нинова Размаза Борисов! Ето как Бойко превърна България в КЪРВАВА СКОТОБОЙНА! Виж Тук:

Сподели:Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter