13 причини да гласуваме за ген. Румен Радев

От днес стартира предизборната кампания за президент на България. Ние от БСП-Русе заставаме категорично зад кандидатурата на ген. Румен Радев. И искаме още от днес да обявим защо:

13  причини да гласувам ЗА ген. Румен Радев

 

 1. Той е човек, който до момента не се е занимавал с политика и не носи отговорност за проваления преход. Не е участвал в никакви схеми, задкулисни договорки или лобита.
 2. Ген. Радев е безпартиен и притежава всички необходими качества и желание да бъде обединител на нацията. Доказал е, че не може да бъде ничия марионетка.
 3. Изключително ерудирана личност, магистър и доктор на военните науки.
 4. Доказан професионалист и експерт в областта на националната сигурност.
 5. Румен Радев е човек, който поставя интересите на България над своите лични. Доказа го с подаването на оставка като Командир на Военно-въздушните ни сили, след като родната ни авиация беше съсипана от управляващите.
 6. Има ясна визия за мястото и ролята на президентската институция.
 7. Владее три езика – английски, руски и немски
 8. За него развитието на образованието, здравеопазването, икономиката и културата са наизменна част от националната ни сигурност.
 9. Радва се на прекрасно здраве и е на възраст, която освен достатъчно опит и житейска мъдрост гарантира и перспективна политическа кариера в служба на отечеството.
 10. Ген. Радев е изключително делови и организиран човек, с опит да ръководи, мотивира и обединява хората.
 11. Патриот не само на думи, но и на дело. Посветил целия си съзнателен живот в служба на родината.
 12. Диалогичен и толерантен човек, ген. Румен Радев е убеден демократ, за когото „справедливост“ и „солидарност“ не са празни думи.
 13. Румен Радев притежава силата на духа и смелостта да се противопостави на всеки, който с действията и решенията си нанася щети на националните интереси на България и българските граждани.

Ако и вие споделяте нашите мотиви – не се колебайте и на 6 ноември отбележете № 13 в бюлетината. Този номер ще е фатален за досегашните ни управници и печеливш за България!

Сподели:Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter