Румен Радев: Победа – за доброто на България!

Над 1000 русенци бяха изпълнили „Канев център“ в събота вечерта в очакване на кандидата за президент ген. Румен Радев. Гостът пристигна, придружаван от елегантната си съпруга и бъдеща първа дама на България.

radev-i-ra6ev

Ген. Радев бе посрещнат от множеството с възгласи „Победа!“ и развяти национални знамена. Преди началото на срещата всички присъстващи изслушаха „Мила Родино“.

pravi-za-himna

В своето слово, често прекъсвано от аплодисментите на залата, ген. Румен Радев акцентира на няколко ключови за страната ни проблема.

Той подчерта, че така широко рекламираната от управляващите ни стабилност не е нищо повече от стабилност на ниските доходи и мизерията, на зависимости от външни фактори и вътрешни кукловоди. Стабилност, от която все повече млади българи търсят бъдещето си в чужбина.

На България сега е нужен силен, независим, можещ и енергичен президент, който знае как да защити националните ни интереси и сигурност, каза гостът.

radev-prezident

Румен Радев заключи: „Аз много добре умея едно нещо. И съм го правил и доказал с целия си съзнателен живот. Да служа на Отечеството си.“

Още за срещата с русенци тук:

http://www.segabg.com/article.php?id=828706

Сподели:Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter