Новини от БСП-Русе

Прессъобщение по повод 9-ти септември

ПРЕССЪОБЩЕНИЕ

 

Като част от изявите на БСП Русе по повод нейната 120-годишнина, на 9 септември, петък, от 12:00 ч. социалисти и симпатизанти ще поднесат цветя на Братската могила в знак на преклонение пред паметта на загиналите антифашисти от Русенския край.

Същия ден, от 17:30 ч.  с кораб „Русчук“, по идея на клуб „Червена роза“, ще се състои пътуване към идеите, песните и паметта на поколения социалисти, за които 9 септември е символ на живот, в който справедливост и солидарност не са празни думи.

http://prntscr.com/cet2xi

На 11 септември, неделя, от 10:00 ч. тръгва автопоход и автобуси за участие в „Ремсови поляни“, където ще продължим традицията на „чучулигите“ за излизане сред природата и обсъждане на политически новини, изяви и действия. В програмата на излета са включени състезания по стрелба, народна топка, дартс, разпъване на палатка, теглене на въже и др.

Желаещите да се присъединят към разходката ни с кораб журналисти трябва да потвърдят участието си с обратна поща /поради ограничения в броя пътници/ и да бъдат на 9 септември в 17:20 ч. при ресторант „Понтона“.

 

07.09.2016 г                                             Общински съвет на БСП Русе

Сподели:Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter