П. Милков: Необходимо е участието на активните и професионално подготвени българи в управлението

Предлагаме ви едно интервю на д-р Пенчо Милков пред „Дарик“ радио.

Пенчо Милков e кандидат в листата на „БСП за България“ на предстоящите парламентарни избори.

Той е на 38 години, юрист, доктор по гражданско право, адвокат, автор на доклади, статии и книга на юридическа тема. В момента учи втора магистратура във Военна Академия „Г. С. Раковски“.

Пенчо Милков е един от най-дейните общински съветници в Общински съвет – Русе. Има множество изказвания в Общинския съвет, питания и предложения до кмета на общината.

Той е председател на Постоянната комисия за младежта и спорта, член – на постоянната комисия по законност, обществен ред и сигурност, комисията по общинска собственост, участва в почти всички работни групи на Общински съвет – Русе, създадени за приемане на нови и изменение и допълнение на съществуващите наредби на Община Русе. Заема активно позиции за съхранение и активно управление на общинската собственост, против увеличаването на местния данък върху недвижимите имоти и против увеличаването на таксите за детските градини.

Семеен е, баща на трима сина.

Ето и самото интервю:

https://dariknews.bg/regioni/ruse/p.-milkov-neobhodimo-e-uchastieto-na-aktivnite-i-profesionalno-podgotveni-bylgari-v-upravlenieto-2010338

Сподели:Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter