ЦВЕТАНОВ: ЩЕ ПРЕДПРИЕМЕМ МЕРКИ СРЕЩУ САЙТОВЕ И ФЕЙСБУК ГРУПИ, КОИТО ПИШАТ СРЕЩУ ГЕРБ

Според изявление на Цв. Цветанов „от анализа, който е направен след загубата на президентските избори се вижда, че в сайтове и Фейсбук-групи, част от които с проруски интереси или подкрепящи БСП, по едно и също време, много синхронизирано, е излизала невярна информация, дискредитираща ГЕРБ. Разпространението в социалните мрежи е дало възможност да се стигне до максимален брой потребители, за може да се направят успешни тези внушения…“

Цветанов е отказал да назове начина, по който ще се води борбата със сайтове и групи във Фейсбук, но е обещал тя да бъде ефективна.

Източник: http://znews.bg/posledni-novini/224421-tzvetanov-shte-predpriemem-merki-sreshtu-saitove-i-feisbuk-grupi-koito-pishat-sreshtu-gerb

Тук държим да кажем няколко неща на гражданина Цветанов, пишещ „стаЛбилност“ вместо „стабилност“:

Първо, приемаме този негов вопъл и анализ като висока оценка на ефективната работа и на нашия скромен сайт „Русенски ТАРАЛЕЖ“. И обещаваме и занапред да не се посрамим!

Второ, налага се да напомним на лицето Цв. Цветанов, че партията му се нарича „Граждани за европейско развитие на България“. А европейското развитие по никой начин не съдържа в себе си погазване свободата на словото. И че твърденията му за лъжи се доказват единствено в съда – останалото е жалък опит за манипулация. Когато наречеш един ФАКТ лъжа той продължава да бъде ФАКТ до доказване на противното, Цветанов. Както е факт, а не лъжа това, че натоварихте българите с 20 млрд. лева нов дълг само за 2 години.

И трето, информациите за безумните решения и действия на ГЕРБ излизат едновременно по една проста причина – те излизат веднага, след като сътворите или изречете поредната простотия. Или след като тя бъде разкрита. Нима очаквате хората да изразяват гнева, възмущението и отвращението си от вас по някакъв график, зададен от щаба на ГЕРБ?! Не ставайте смешен, Цветанов!

Сподели:Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter