С благодарност към ветераните социалисти

През декември 2018 година се навършиха 10 години от създаването на Движението на ветераните социалисти в БСП. Това беше и поводът за награждаването на едни от най-изявените ветерани на Русенската общинска организация. През последният месец на миналата година приключи и проектът на политически клуб „Ален мак” от Русе – „Мъдрост и ново начало”.

         На 7 януари т.г, пред председателите на основни организации на социалистите,  признание за тяхната дългогодишна дейност в партията получиха 10 членове на БСП Русе: Ана Острева, Веселин Заяков, Димитричка Бенева, Димитър Недев, Здравка Цанкова, Иван Георгиев, Иван Иванов, Маргарита Молнар, Михала Илиева. По-рано, през 2018 година, и по повод кръглите им годишнини, трима наши другари бяха наградени от председателя на Националния съвет на движението, Динко Желев: Кольо Маринов, Лиляна Бонева и Стоян Икониев.

         Отличена с плакет на националното ръководство на ветераните социалисти бе и Румяна Радкова – дългогодишен активист и член на НС на Движението на ветераните.

         Благодарим за стореното!

С уважение и пожелания за здраве и бодър дух!

Сподели:Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter