Стефан Михов е новият председател на Младежко обединение на БСП Русе

 „МО на БСП-Русе е силна организация с изключително голяма енергия и считам, че мога да я канализирам, за да направим заедно БСП по-силна.“ Това коментира новият председател на МО в БСП-Русе Стефан Михов, избран по време на Отчетно-изборното заседание на младежката структура в града.

Стефан Михов е на 31 г. Завършил е бакалавър политология и магистър право във Великотърновския университет. Работи в адвокатска кантора като сътрудник. Обича спорта. Член е на БСП от 2016 година. Мотивацията му да влезе в БСП са левите му убеждение и разбирането, че това е най-устойчивата партия в българския политически живот.

На заседанието присъства народният представител Крум Зарков, който пожела на младите социалисти да бъдат дръзки, за да поведат БСП напред. Гост на русенските младежи беше и Евгени Филипов от ръководството на Младежкото обединение в БСП-София.

В програмата, с която Стефан беше избран, се залага на привличане на нови членове и повишаване на тяхната активност, в т.ч. участие в подкрепа на общинските съветници и кмета Пенчо Милков; активизиране на контактите с народните представители и с представителите на БСП в Европейския парламент.

Сподели:Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter