Обръщение на Крум Зарков и кандидатите за народни представители от коалиция „БСП за България“ в Русе

Скъпи русенци,

Днес сме изправени пред важен избор – да продължаваме да живеем, както досега или да мобилизираме силите и достойнството си като народ и да направим промяна.

За нас, кандидатите за народни представители от коалиция „БСП за България“ в Русе, тази промяна е неизбежна и тя има образ: подготвени хора, с ясен план за управление на страната, с възможности да я преведат през трудностите, пред които е изправена и да гарантират на нашия народ спокойствието, сигурността и перспективата, които заслужава.

Ние сме за свободни и честни избори, за различна от сегашната власт, за държава, в която почтените предприемачи ще могат да правят модерна икономика без да бъдат подложени на рекет. Здравето няма да е търговия. А образованието на децата ни няма да е бизнес. 

Българските земеделски производители ще получават справедлива подкрепа по нови правила, които няма да съсредоточават цялата помощ в няколко човека.

Работещите хора ще получават достойни доходи за труда си, а пенсиите на пенсионерите ще бъдат преизчислени. Културата и духовността ще са в центъра, а не в периферията на българската политика.

Да, тази промяна е възможна! Тя е в ръцете на всеки един от нас. Ние заедно можем да обърнем тенденцията на обезлюдяване и изоставане. С вашата подкрепа Русе най-сетне ще заеме мястото, което му се полага в държавната регионална политика – на естествен икономически, културен и духовен център от национално значение.

Това означава в най-кратки срокове подновяване на инфраструктурата, подкрепа на културните институции, оползотворяване на възможностите, предоставени от река Дунав, смела екологична политика, осигуряваща чист въздух, вода и храна.

За всичко това излезте и гласувайте свободно на 4 април с номер 4 в бюлетината!

 Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Сподели:Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter