Крум Зарков от БСП в „Седмицата“

Народният представител от БСП гостува на слушателите на Дарик радио.

Непрестанен скандал, така Крум Зарков определи изтичащия мандат на 44-тото народно събрание.

28 законпоректа върна президентът в НС и ние сме съгласни във всичикте тези 28 пъти с аргументите на държавния глава, посочи Зарков.

Самият факт че премиерът не се явява в парламента по ключови въпроси, конституционната рамка на страната бе изкривена, допълни той.

НС се превърна в орган, който подпечатваше решенията на изпълнителната власт, каза още Зарков.

С валяка на мнозинството бе преодолявано ветото на президента, посочи той и допълни, че крайният резултата е важен – постигнахме още по-голямо разделение.

БСП е против плоския данък и Крум Зарков изтъкна аргументи в посока за неговото премахване. Според него, това води до неравенство и е видимо с просто око. 

Трябва да се преразгледа плоската данъчна система, категоричен бе народният представител от БСП. Той обясни, че при промяна в тази система само най-богатите ще плащат повече, а така наречената средна класа ще продължи да плаща същия данък. Зарков даде и цифрата, която определя най-богатите – доход от 10 хил. лева на месец.

Чуйте всички теми в разговора:

https://darikradio.bg/krum-zarkov-ot-bsp-v-sedmicata~228367.html?fbclid=IwAR2QV3_sFrFEmLzS5GHQoj1g5MdsyEZf1WJt_Sbn4TZUtam7m8vi5G1mB88

Сподели:Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter