Конкурс: „Топли думи с красиви букви“

„Лоши хора няма. Има хора, които не съзнават, че извършват нещо лошо.“ Според Сократ познанието е най-висша ценност, която ни прави човеци и прави възможно разграничението на доброто от злото.  Тези, които ни дават познание, всъщност са най-важните за оформянето ни като личности. Моля, изразете вашата благодарност към тях, написана от душа и с ръка.

Общински съвет на БСП Русе организира конкурс за поздравление по повод 24 май към любим учител или значим човек във вашия живот. Празникът на буквите е специална дата за всички нас. Напишете на ръка своите думи на обич, уважение и почит.  Напишете с най-красивите букви, на които сте способни, изразете се с най-топлите думи, които излизат от сърцето, вашето поздравление по повод Празника на българската просвета и култура. Изразете с картичка, писмо или обръщение обичта към човека, който ви е направил личност, ви е научил на труд и доброта.

Условия за участие в конкурса:

Напишете на ръка картичка или обръщение. Изпратете я по обикновената , в оригинал или по електронната, сканирана, поща или я донесете на ул. Църковна независимост 18, ет.9 (за ОбС на БСП Русе) до 25 май, вторник. Няма ограничение за възраст и занятие на желаещите да участват.

За допълнителна информация и въпроси: 0888149876, bsp.ruse@gmail.com

Сподели:Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter