Кандидатите за народни представители, професор Любомир Владимиров и Асен Ласонин от листата на коалиция „БСП за България” в Русе, се срещнаха с представители на пенсионерски клуб „Наджда”

Кандидатите за народни представители, професор Любомир Владимиров и Асен Ласонин от листата на коалиция „БСП за България” в Русе, се срещнаха с представители на пенсионерски клуб „Наджда”.

На срещата бяха обсъдени темите за преизчисляване на пенсиите, подготовката на Закон за възрастните хора и екологичните проблеми в Русе.

В своето представяне професор Любомир Владимиров изтъкна, че едни от най-тежките проблеми на Русе са екологични и вече близо10 години не намират своето решение. Той подчерта, че като експерт в областта на екологията и като народен представител ще работи за промяна на законодателството по отношение на опазване     на околната среда и за разширяване на системата за контрол на атмосферния въздух. Владимиров заяви, че са необходими по-големи рестрикции в законодателството за замърсителите на околната среда, както и увеличаване на правомощията на министъра на Околната среда и водите до възможност да затваря производства, които замърсяват. „Това ще бъде моята цел в Народното събрание и ще работя активно за реализацията й”, коментира кандидатът за народен представител.

В края на срещата кандидатите от листата на коалиция „БСП за България” споделиха, че е налице крайна нужда от ново управление на страната ни, насочено към грижа за хората.

Сподели:Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter