Парламентарни избори 2022

Водачът на листата на БСП в Русе, Иван Иванов, откри нов офис на левицата в Бяла

Водачът на листата на Коалиция БСП за България в Русе, Иван Иванов, присъства на откриването на нов офис на социалистическата партия в гр. Бяла. Той беше придружен от Ивалинка Цанкова и Нора Стоянова – кандидати за народни представители на левицата в крайдунавския град, и от председателя на Областния съвет на БСП-Русе, Тодор Йорданов.

Пред събралите се активисти на партията Иванов заяви: „Само за 7 месеца в управлението на страната ние, българските социалисти, успяхме да реализираме голяма част от целите, заложени в нашата програма. Да, направихме много, но и много остава. Затова е важно този процес да продължи. Ние сме партия с над 130-годишна история, били сме и в управление, и в опозиция, но винаги сме оставали разумната, стабилна и мъдра сила в обществено-политическия живот на страната.”

„ Аз вярвам, че на изборите на 2 октомври БСП ще постигне много по-висок резултат, отколкото този, който социологическите агенции лансират в общественото пространство с една, единствена цел,  да бъдат обезверени хората и да се откажат от правото си на глас”, каза още Иванов. Той призова присъстващите да бъдат активни в изборния ден и да упражнят своя вот, защото в момент на икономическа и политическа криза страната ни повече от всякога има нужда от парламент, както и от редовно избрано правителство.

В заключение кандидатът за народен представител благодари на социалистите от Бяла за всеотдайния труд, с който отстояват принципите на Българската социалистическа партия и пожела на местната структура на добър час в новото работно пространство.По-късно Иван Иванов се срещна и разговаря с жителите на Бяла, които споделиха с него редица проблеми, пред които е изправен градът.

Сподели:Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter