„БСП за България“ Русе откри предизборната си кампания

Коалиция „БСП за България“ откри кампанията си в Русе с официално представяне на кандидатите за народни представители от 19-ти МИР. В зала „Европа“ на Доходното здание се събраха близо двеста членове и симпатизанти на лявата идея.

Развитието на икономиката, активна социална политика,  овладяване на инфлацията и намаляване на неравенствата са сред основните акценти от предизборната платформа на партията.

„Радвам се, че се събрахме днес, за да дадем начало на тази изключително важна кампания, не само за партията, но и за русенци и всички български граждани. Време е да излезем от това безвремие и политическа криза, държавата да заработи на висока скорост и да започне да решава наболелите за обществото ни проблеми“, каза Иван Иванов, водач на листата в град Русе.

Той сподели, че след 2 април е изключително важно България да има стабилно управление. „Да! Можем. Защото ние направихме видими неща. Увеличихме пенсиите, увеличихме минималната работна заплата, увеличихме субсидиите на земеделските производители, направихме безплатни учебниците от 1-ви до 12-ти клас, детските градини също са безплатни. БСП винаги е била социалния вектор в държавата. Номер 1 е символ за нас, защото сме и лидерът в лявото пространство. Левите политики  се реализират единствено и само от Коалиция „БСП за България“. Време е за избор и ние ще работим усилено също и за реализиране на всички важни проекти за русенци като завършване на магистралата Русе-Велико Търново, построяване на втори мост на река Дунав, справяне с тежкотоварния трафик. Без Българската социалистическа партия няма как да бъде съставено управление, защото именно нашата партия гарантира изпълнението на една устойчива социална политика. “, завърши Иван Иванов.

Оперните артисти Нели и Теодор Петкови, част от екипа на Държавна опера – Русе, подариха на присъстващите красиви изпълнения на любими на всички класически произведения.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Сподели:Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter